Copywriting

Copywriting

Copywriting is het schrijven van pakkende teksten. Teksten die lezers overtuigen van jouw unieke boodschap en ze aanzetten tot een door jou bepaalde actie. We verdiepen ons volledig in jouw verhaal en communiceren het op zo’n manier die bijdraagt aan het opbouwen van een band met jouw potentiële klanten. Een geslaagde marketingcampagne kan niet zonder.
copywriting-boodschap

Jouw boodschap, onze tekst

Degene die jouw boodschap het beste kent, ben jij zelf. Het is voor ons zaak dit te doorgronden en die te verpakken in een pakkende, activerende tekst. Ook hier geldt: Als we de krachten bundelen komen we verder. Het is belangrijk dat jouw onderscheidende kracht, dat wat je anders maakt dan jouw concurrenten, wordt ingezet om de lezer te overtuigen.

copywriting-doelgroep

We weten voor wie we schrijven

We schrijven teksten voor jou, maar we richten ze aan jouw doelgroep. Jij bent niet de lezer, jij bent de afzender. Wie zijn de mensen voor wie we schrijven? Dat is naast de inhoud de belangrijkste vraag. We leren ze kennen, we spreken hun taal en gebruiken de woorden die zij ook gebruiken.

copywriting-structuur

Structuur

De inhoud van een tekst is belangrijk, maar wanneer deze in een duidelijke structuur wordt gegoten draagt dat enorm bij aan het resultaat wat behaald wordt met de tekst. Denk onder andere aan de leesbaarheid, maar ook aan de vindbaarheid. Copywriting in combinatie met Search Engine Optimization kan hét verschil maken in jouw marketingcampagne.

SEA-Visuals_Tekengebied 1

Het mooiste cadeau

Het mooiste cadeau wat je je bezoekers kunt geven is een antwoord op hun vraag. Het beantwoorden van vragen in je content is fijn voor de bezoeker én erg positief voor SEO. Het klinkt logisch, maar vaak moeten bezoekers nog lang zoeken naar dat antwoord.

SEO-conversie

Conversie optimalisatie

Copywriting is een sterke tool in het aantrekken van nieuwe klanten. Met het inzetten van conversiegerichte teksten genereer je meer leads. Meer leads leiden tot meer klanten en daar draait het uiteindelijk om.