SEA Animatie

Search Engine Advertising (SEA)

Snel goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Search Engine Advertising (SEA) is de manier om dit te bereiken. Op deze manier trek jij een grote groep relevante bezoekers gemakkelijk naar je website. En komen er dus altijd nieuwe potentiële klanten op je website. Wil je weten hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.
SEA-Visuals_Tekengebied 1 kopie

Zoekwoorden onderzoek

Inventariseren waar jouw doelgroep naar zoekt is essentieel voor Search Engine Advertising (SEA). Je kunt op voorhand de potentie in kaart brengen middels een zoekwoorden onderzoek. Hierdoor krijg je inzicht in hoeveel mensen er maandelijks naar relevante diensten of producten zoeken. Ook geeft dit inzicht in de concurrentie en de kosten.

SEA-Visuals_Tekengebied 1

Opzet Search Engine Advertising (SEA) campagne

Adverteren in zoekmachines kan bijzonder effectief zijn. Voor veel bedrijven is dit een vast onderdeel geworden van hun marketing inspanningen. Je bent hiermee namelijk verzekerd van een grote groep relevante bezoekers op je website. Er komen op deze manier dus altijd nieuwe potentiële klanten op je website.

SEA-Visuals_Tekengebied 1 kopie 3

Optimaliseren

Nadat de campagne is opgezet begint het spel eigenlijk pas echt. De campagne zal voortdurend geoptimaliseerd worden om effectiever te worden en dus meer resultaat te behalen. Binnen de Google Ads module kunnen we voor jou het verschil maken als het gaat om het optimaliseren van advertentieteksten, Cost per Click, extenties, doelgroepen, enz. Zo behaalt je SEA campagne meer resultaat.

SEA-Remarketing

Remarketing

De mogelijkheden stoppen uiteraard niet bij Search Engine Advertising (SEA) alleen. Het combineren van een dergelijke campagne met remarketing is een bewezen succesnummer. Kort gezegd worden de bezoekers, nadat ze de website hebben bezocht, wederom met je bedrijf in contact gebracht. Ze blijven vanaf dat moment binnen je invloedsfeer. Ze waren immers al geïnteresseerd. Daarnaast zijn er nog veel andere mogelijkheden. Wil je weten welke? We leggen het graag aan je uit.