SEO Animatie

Search Engine Optimization (SEO)

Vindbaar zijn in de autonome zoekresultaten van de zoekmachines. Dat is waar Search Engine Optimization (SEO) om draait. Het doel is om hoog in de zoekresultaten van Google te staan en daarmee goed vindbaar te zijn voor je doelgroep. Lees hieronder hoe wij hiermee aan de slag gaan.
SEO-Zoekwoorden

Zoekwoorden onderzoek

Wij hoeven je niet te vertellen dat de online vindbaarheid van je bedrijf tegenwoordig een onmisbaar onderdeel is van je verdienmodel. Je wilt natuurlijk wel dat vooral jouw doelgroep je website weet te vinden. Inventariseren waar jouw doelgroep zich op internet bevindt en waar ze naar zoeken is daarom essentieel. Dit brengen wij op voorhand in kaart, zodat de potentie en mogelijkheden duidelijk zijn voordat we goed en wel begonnen zijn. Klinkt goed, toch?!

SEO-Werkzaamheden

Search Engine Optimization (SEO) werkzaamheden

Een goed vindbare website zorgt ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf weet te vinden. Het verbeteren van je website om de vindbaarheid te vergroten wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Je kunt de vindbaarheid van een website verbeteren op drie onderdelen. Je kunt optimaliseren op techniek, inhoud en autoriteit.

SEO-Traject

Traject

Het verbeteren van de vindbaarheid van je website realiseer je niet van vandaag op morgen. In de praktijk zorgen we ervoor dat je website middels een concrete stappen goed vindbaar wordt. Daar is het je tenslotte om te doen. Maar het is natuurlijk wel van belang dat je vindbaar bent op relevante termen waar veel op gezocht wordt. Laat dat maar aan ons over!

SEO-Meten

Meten en tools

Tijdens een Search Engine Optimization (SEO) traject is meten cruciaal. Wij willen namelijk aan jou de resultaten laten zien van onze werkzaamheden. Dit doen we uiteraard uitgebreid met Google Analytics, maar daar houdt het niet op. We zetten diverse tools in tijdens dit traject. Deze tools zorgen er ook voor dat jij kan zien wie je website bezoekt. Dat klinkt interessant, toch? Deze informatie kan gebruikt worden voor sales- en marketing activiteiten.

SEO-conversie

Conversie optimalisatie

Een goede website, veel traffic op je website, hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines… Uiteindelijk is conversie één van de meest belangrijke resultaten. Het draait er dus om hoeveel bezoekers van je website daadwerkelijk een klant of lead worden. Wij helpen je bij het verhogen van je conversieratio. Dit percentage geeft de verhouding weer tussen het aantal bezoekers van je website en het aantal bezoekers dat de stap neemt om klant of lead te worden.