Social Media

Social Media

Of het nu gaat om het beheer van je eigen social media of het draaien van effectieve campagnes. Relevantie en interactie zijn de sleutelwoorden. Wees gerust, je hoeft niet alle mogelijkheden en ontwikkelingen bij te houden. Laat dat maar aan ons over.
eigen-socialn

Eigen social media

Social media zijn ideaal voor het bereiken van je doelgroep. Maar als je succesvol wilt zijn op de social kanalen is een goede strategie onmisbaar.
Je kunt veel bereiken met goede, relevante content op je eigen social kanalen. Daarnaast bieden de social media talloze opties om slim te adverteren. Deze twee opties combineren is zeer effectief.

Workshop_Algemeen

Content creëren

Content creëren die jouw doelgroep aanspreekt en interactie op gang brengt met je bedrijf, dat is wat we allemaal graag willen. In de praktijk blijkt dat toch een stuk lastiger dan gedacht. Zeker wanneer je dit als bedrijf intern wilt oplossen. Wij creëren content voor je, zodat je verzekerd bent van relevante en interactieve content op je social media kanalen. Dit kan in de frequentie die past bij jouw bedrijf.

social

Campagne op social media

De social media bieden talloze opties om slim te adverteren. Je kunt social media gebruiken om op een effectieve manier mensen te bereiken die voorheen buiten je invloedsfeer bleven. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Het is vooral van belang om opties toe te passen die voor jouw bedrijf effectief zijn.

Social Targetten

Social targeting

Elke campagne flight heeft zijn eigen doelstelling. Denk hierbij onder andere aan traffic genereren, leads genereren of interactie. Er zijn talloze strategieën en mechanismen om deze doelen te bereiken. Hierbij een greep uit de gereedschapskist: social remarketing, look-a-like groepen, dynamische retargeting.

consistente-aanpak

Consistente aanpak

Wij helpen bedrijven met het opzetten van een gedegen strategie en verzorgen de uitvoering hiervan. Wij ontzorgen onze klanten door zowel het beheer van de social media kanalen als de campagnes voor onze rekening te nemen. Alleen als je het volledig uit handen wil geven uiteraard. Anders pakken we graag een gedeelte voor je op. Kortom, of het nu gaat om content creëren of social
campagnes draaien; wij helpen je binnen de kaders die passen bij jouw ambities.

ABC Clinic Social media

Oriëntatie, overweging en conversie

Een effectieve campagne is een gelaagde campagne. Om je doel te realiseren met een enkele uiting is een utopie. Hiervoor is een gelaagde aanpak nodig. Daarvoor passen wij drie stappen toe: oriëntatie, overweging en conversie. Voor elke stap is een aparte uiting nodig om de campagne optimaal te laten presteren. We vertellen je hier graag meer over.