Webdevelopment Animatie

Webdevelopment

Een goede website is de basis om online succesvol te worden. Dit is vaak de eerste referentie voor potentiële klanten. Tevens is dit een belangrijk aspect voor online vindbaarheid en campagnes. De website is altijd de kern van je online activiteiten. Hieronder lees je wat wij verstaan onder webdevelopment.
Filmding Webdesign

Webdevelopment

Webdevelopment staat voor het technisch bouwen van onder andere websites en mailtemplates. Iedere klant heeft andere wensen en doelstellingen voor een website; wij ontwikkelen de website die past bij jouw bedrijf. Dit kan zowel een eenvoudige als uitgebreide website zijn. Het ontwikkelen van een website doen wij altijd op basis van een wireframe en webdesign. We bouwen altijd een unieke website die perfect aansluit bij de wensen van jouw product, dienst en doelgroep.

techniek

Techniek

Wij vinden het belangrijk dat niet alleen het zichtbare, maar ook het onzichtbare deel van de website er goed uitziet. De websites die wij ontwikkelen zijn opgebouwd in HTML5, CSS, jQuery & Bootstrap 4 framework. Wij maken geen gebruik van visual builders of templates. Dit zorgt ervoor dat de website technisch perfect is opgebouwd en voor jou erg gebruiksvriendelijk is. Zo kun jij later gemakkelijk uit de voeten met het toevoegen of aanpassen van de content op de website. Ook houden wij tijdens het webdevelopment rekening met alle aspecten die de vindbaarheid van de website bevorderen.

4252225

Wordpress

Het merendeel van de websites die wij ontwikkelen worden met een WordPress Content management Systeem (CMS) opgeleverd. Dit werkt wel zo prettig.
Wordpress is namelijk niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld; het is toekomstbestendig en de mogelijkheden voor aanvullingen en uitbreidingen zijn eindeloos. Daarnaast is een website met WordPress erg eenvoudig te beheren voor klanten. Tijdens het webdevelopment kun je de technische vorderingen volgen door in te loggen in een zogenoemde testomgeving. Zo blijf je op de hoogte en kun je alle ontwikkelingen op de voet volgen. Naast WordPress kent WooCommerce ook geen geheimen voor ons!

web-in-3n-

Website ontwikkeling in drie stappen

We ontwikkelen een nieuwe website meestal in drie stappen. We beginnen met het opstellen van het eerder beschreven wireframe. Het wireframe vormt daarna de basis voor we de ontwikkeling van het webdesign. Uiteindelijk wordt de gehele website technisch gebouwd. Tijdens deze stappen zijn er meerdere contactmomenten en blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Door middel van een persoonlijke inlog heb je bovendien toegang tot de testomgeving van de website, zodat je de bouw real-time kunt volgen.

Workshop_WordPress

Workshop

Voorafgaand aan de livegang van de website organiseren wij voor jou een WordPress workshop. Tijdens deze workshop maken we je wegwijs in het CMS en leggen we uit hoe je eenvoudig de content kunt wijzigen. Zowel beginners als ervaren gebruikers van WordPress vinden het erg prettig vinden om hier meer uitleg over te krijgen. Deze workshop is een vast onderdeel van de oplevering van een website. Wij geloven immers in het delen van kennis.