Workshop animatie

Workshops

De ervaring leert dat een samenwerking alleen succesvol is als er kennis over en weer gedeeld wordt. Wij weten alles van online marketing, maar pretenderen niet alles te weten van jouw product of dienst. Alleen als we samenwerken en kennis delen worden de beoogde doelen bereikt. De krachten bundelen dus!
Workshop_WordPress

Wordpress

Kennis delen klink uiteraard goed, maar hoe doe je dat? De ervaring leert dat workshops bijzonder effectief zijn. Vaak begint het bij een workshop WordPress. In deze workshop nemen we je mee in het Content Management System (CMS) van WordPress en de verschillende mogelijkheden rondom. We spijkeren daarna graag je kennis bij als het gaat om zoekmachine adverteren of social media. We brengen je op hoogte van de verschillende strategieën, mogelijkheden en functies.

Instagram Like

Social media

De ontwikkelingen in social media volgen elkaar steeds sneller op. Gelukkig hoef je deze kennis niet allemaal tot je te nemen. Wij zorgen dat we je op de hoogte brengen van de mogelijkheden die voor jou effectief kunnen zijn. Dit kan nuttig zijn voor het beheer van je eigen social media kanalen en het inzetten van talloze campagne mogelijkheden.

Filmding SEO

Google Ads

Voor veel klanten is een Search Engine Advertising (SEA) campagne een vast onderdeel van de marketingactiviteiten. Je wilt dan wel graag de campagne goed kunnen beoordelen. We leggen graag uit hoe Google Ads werkt en wat belangrijk is voor een effectieve campagne. Workshops zijn de perfecte vorm voor het overdragen van die kennis. Soms worden we een klein functioneel eigenwijs als we merken dat jouw campagne meer eruit kan halen. Dit zullen we dan ook tijdens deze workshop met je delen en adviseren wat je hieraan kunt veranderen.

Online Vindbaarheid

Vindbaarheid

Of het nu gaat om het schrijven van een nieuwsbericht of het aanpassen van teksten op je website, vindbaarheid speelt altijd een rol. Daarom vragen steeds meer klanten ons om uitleg te geven over welke factoren de vindbaarheid van een website ten goede komen. Door dit goed over te brengen tijdens een workshop werken we samen aan een goed vindbare website.