LiNC Seattle

Per juli 2021 heeft LiNC er een nieuwe vestiging bij. Dit keer niet gevestigd in het mooie Tilburg, maar aan de andere kant van de wereld.

Één van onze designers is namelijk verhuisd naar Seattle, de Verenigde Staten. Voor ons een uitgelezen kans om onze scope te vergroten en onze vleugels uit te slaan in de US of A.

Steven-800×500

Seattle Steven

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan werken biedt ook mogelijkheden. Wanneer bijvoorbeeld onze werkdag in Tilburg eindigt, begint de werkdag in Seattle. Zo staan we voortaan letterlijk dag en nacht klaar voor onze klanten en kunnen we indien nodig dubbel zoveel werk verzetten in een week.

Steven is al enige tijd werkzaam bij LiNC. Hij heeft al veel mooie website designs op zijn naam staan, maar vooral zijn enthousiasme en creativiteit zorgt voor een lach op ieders gezicht. Verhuizen naar de andere kant van de wereld is natuurlijk niet niks, maar voor Steven is geen uitdaging te veel!

 

skyline-linc-seattle

LiNC Tilburg

Hoewel onze designer verhuisd is naar het land van fastfood, het vrijheidsbeeld en de Grand Canyon, blijft LiNC Tilburg natuurlijk voor alle klanten klaar staan tijdens de gewone kantooruren. Sinds september 2021 hebben wij een nieuwe designer aangenomen om ons team te versterken. Ons designerduo zal alle klanten voorzien van de juiste webdesigns en visuals. 

Steven, don’t be a stranger and good luck in Seattle.

“Bij LiNC is er altijd ruimte om te leren. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe dingen en verbreden graag de kennis van onze klanten.”

Eline van den Dool Projectmanager bij LiNC