Holland Packaging

merk, design

  • HollandPackaging-Slide1

OPDRACHTGEVER: HOLLAND PACKAGING

Holland Packaging is hét adres op verpakkingsgebied. Naast een groot assortiment standaard verpakkingen, verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines, kun je bij Holland Packaging ook terecht voor specialistisch maatwerk, zoals bedrukte dozen en tape. Ze zitten gevestigd aan de Veemarktkade in Den Bosch, nabij de Brabanthallen.

VRAAG:

Holland Packaging had behoefte aan een nieuwe maar vooral duidelijkere identiteit. Het huidige logo riep te veel vraagtekens op. Daarnaast was de website onvolledig en technisch verouderd, waardoor vernieuwing welkom was.

OPLOSSING:

Holland Packaging wilde dicht bij het originele logo blijven, maar deze wel een frisse nieuwe uitstraling geven. Daarbij is gekozen voor het gebruik van duidelijke signaalkleuren. Het nieuwe logo heeft LiNC doorgevoerd in visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Holland Packaging werkt met een groot en divers assortiment. Om deze helemaal helder te krijgen is een sitemap gemaakt en zijn wireframes opgesteld. Op basis daarvan is de website ontworpen, passend bij de nieuw ontwikkelde huisstijl. Het resultaat is een responsive website die volledig beheerbaar is door Holland Packaging, waarmee zij hun assortiment ook online volledig up to date kunnen houden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Ga het gesprek aan

Relevante projecten