Opera Group

Merk, design

  • Opera-Slide1

OPDRACHTGEVER: AES ENGINEERING & VEKON BESTURINGSTECHNIEK

AES Engineering is een specialist in het ontwerpen van elektrotechnische besturingssystemen en Vekon Besturingstechniek in het (modulair) produceren en, eventueel uit voorraad, leveren ervan. Beide bedrijven kennen elkaar goed en werken regelmatig samen aan projecten. De focus ligt op engineering, productie en logistieke optimalisatie.

VRAAG:

AES Engineering en Vekon Besturingstechniek waren jarenlang twee losse bedrijven die ervoor hebben gekozen een samenwerking aan te gaan en zo de markt nog beter te kunnen bedienen. Hiervoor moest het volledige merk opgebouwd worden. Naast een nieuwe identiteit en huisstijl, mocht er ook een nieuwe website gebouwd worden.

OPLOSSING:

Om het beoogde nieuwe merk in de markt te zetten, bedacht LiNC een nieuwe naam en ontwikkelde een merkdocument. Hieruit vloeide een nieuwe identiteit, huisstijl en website voort. Om de klantenkring op de hoogte te stellen van de veranderingen is er een trailer ontwikkeld. In deze video wordt de essentie van Opera Group in een paar minuten uitgelegd. Daarnaast werd er een nieuwsbrieftemplate voor Mailchimp ontwikkeld, waarmee Opera de klanten up to date kan houden van de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Ga het gesprek aan

Relevante projecten