VDS Projects

Merk, design

  • VDS-Slide1

OPDRACHTGEVER: VDS PROJECTS

VDS Projects is van oorsprong een logistiek bedrijf. In de loop der jaren hebben zij zich gespecialiseerd in het opleveren van turn-key projecten t.b.v. hotels, vakantieparken, studentenwoningen en kantoren wereldwijd. Hierbij zijn zij met name sterk in montage, stoffering, interieurbouw, logistiek en transport. Hierbij werken zij met eigen vakkundige monteurs en hebben transportmaterieel in eigen beheer.

VRAAG:

Jarenlang heeft VDS Projects geopereerd als een anonieme speler in opdracht van andere bedrijven. Door deze jarenlange ervaring hebben zij echter een aardige reputatie opgebouwd en zo ontstond het gevoel dat dit ook naar buiten toe mag worden uitgedragen. Hierbij hoorde een nieuw logo en een nieuwe website.

OPLOSSING:

LiNC creëerde een nieuw logo en vertaalde dit door naar een complete huisstijl. Daarnaast is een website gemaakt die volledig voldoet aan de eisen die van een website van deze tijd worden verwacht. Gericht om te informeren, maar vooral ook om te converteren. De stijl van de website straalt rust uit en past bij het nieuwe logo. Daarnaast komen de belangrijkste pijlers van VDS Projects goed naar voren.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Ga het gesprek aan

Relevante projecten