01._Sfeerbeeld_ABC-Clinic_800x500

ABC Clinic

ABC Clinic is een kliniek voor cosmetische ingrepen gevestigd in Breda. ABC Clinic heeft onze hulp ingeroepen voor webdevelopment en social media. Hieronder lichten we een aantal projecten uit.
ABC Clinic Webdesign

Webdesign

De ambities voor de nieuwe website waren hoog. De oude website van ABC Clinic was namelijk overduidelijk aan vervanging toe, maar scoorde uitmuntend als het gaat over vindbaarheid. Tijdens de ontwikkeling en livegang van de nieuwe website hebben we ervoor gezorgd dat goede vindbaarheid bewaard is gebleven.

ABC Clinic Webontwikkeling

Webdevelopment

Het webdevelopment van deze website was een omvangrijk traject. Dit omdat de nieuwe website omwille van online vindbaarheid uit een groot aantal pagina’s bestaat. Een zogenoemde 301-redirect zorgde ervoor dat de goede resultaten voor wat betreft de vindbaarheid behouden bleven. De website is opgeleverd inclusief een WordPress Content Management Systeem (CMS)en diverse Search Engine Optimization (SEO) aanpassingen voor een vliegende start.
Bekijk de website hier  www.abc-clinic.nl

ABC Clinic Social media

Social media

ABC Clinic is voor een belangrijk deel van de omzet afhankelijk van de website en online activiteiten. Zichtbaarheid op onder andere social media is daarom erg belangrijk. Maandelijks bedenken wij social media acties in overleg met ABC Clinic, waarna wij zowel de uitvoering als het inplannen verzorgen. We creëren dus de content, de campagnes en rollen ze zelfstandig uit.

kobu-agency-685117-unsplash

Workshops

Bij ABC Clinic worden er doorlopend nieuwe artikelen geschreven over cosmetische onderwerpen. Het creëren van deze content is erg belangrijk voor de vindbaarheid van de website. Het schrijven en beheren van de artikelen gebeurt in het WordPress Content Management Systeem (CMS). Daarom organiseerden we een workshop met uitleg over het CMS systeem en de gewenste structuur van de teksten.

657456774

Creative

Naast de bovengenoemde diensten heeft ABC Clinic ook behoefte aan een volwaardige marketingpartner. Ondertussen hebben we al veel offline middelen voor hen mogen ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan busbestickering, advertenties en briefpapier.

“Een adviserende partner die zeer klantgericht te werk gaat.”

Martijn Beerens Algemeen directeur - Castelijn & Beerens