ATS_800x500

All Tape Supplies

All Tape Supplies is een leverancier van diversen soorten tape. Het bedrijf is gevestigd in Tilburg en bedienen een internationale markt. We hebben als eerste traject voor hen de website mogen ontwikkelen en hieruit is een structurele samenwerking voor de SEO werkzaamheden gevloeid.

Bekijk deze website
ATS Webdesign-webdevelopment 800×500@2x

Webdesign

Na een brede oriëntatie van webbureaus vroeg All Tape Supplies ons de ontwikkeling van de nieuwe website te verzorgen. Op basis van een uitgebreid wireframe zijn wij aan de slag gegaan met het webdesign. Zo snel mogelijk de tapes vinden waar je naar op zoek bent. Dat was een van de uitdagingen van dit webdesign. Een nu logisch ogende structuur zorgt ervoor dat de bezoeker met zo min mogelijk clicks de juiste tapes te zien krijgt.

Flexibele blokken 800×500 – 1

Webdevelopment

Vanwege de verschillende activiteiten van All Tape Supplies in diversen landen kan de structuur en invulling van de website in ieder land verschillen. Dit gaat dus verder dan alleen een andere taal. In het WordPress Content management Systeem (CMS) kunnen producten eenvoudig per land worden toegevoegd of aangepast. Natuurlijk is de website ook beschikbaar in diverse talen.

ATS Zoekwoordenonderzoek 800×500@2x

Vindbaarheid

We hebben een aanpak uitgerold die ervoor heeft gezorgd dat de website van All Tape Supplies op een aantal belangrijke termen op de eerste pagina in de zoekmachines te vinden is. We meten doorlopend hoe de verschillende pagina’s presteren in de zoekmachines en ondernemen actie indien nodig. We blijven hiervoor All Tape Supplies voorzien van input en houden hen op de hoogte van verrichte werkzaamheden.

screen 1

Search Engine Optimization (SEO)

Tijdens de ontwikkeling van de website hebben we de online potentie in kaart gebracht. Er is dus tijdens de ontwikkeling rekening gehouden met de meest populaire zoekwoorden van de doelgroep. Na de oplevering van de website zijn we gestart de vindbaarheid in de zoekmachines van de website verder uit te bouwen. Dit noemen we Search Engine Optimization werkzaamheden (SEO).

kobu-agency-685117-unsplash

Workshops

Uitleg en overleg over alles wat online belangrijk is vindt vaak continu plaats. Dit gaat dus verder dan alleen een goede uitleg over het gebruik van het WordPress CMS. We spijkeren dus de kennis van All Tape Supplies bij wanneer daar behoefte aan is. Wij stoppen in ieder geval nooit met leren.

“Een snelle vraag of uitgebreid project, het wordt geregeld. Voor ons zijn jullie de perfecte LiNC met “The world wide web”!”

Tim Scheele Business Development & Marketing manager - Alltape Supplies