3D-Cartridge-TOTAL-BLACK

BioAmmo

BioAmmo produceert het eerste en enige hagelpatroon ter wereld, welke 100% afbreekbaar is. Hierdoor blijft er veel minder afval achter in de natuur. Na 2,5 jaar is het patroon compleet afgebroken. Dat is een stuk sneller dan de gebruikelijke patronen. Zo blijft er veel minder afval achter in de natuur.

Bekijk deze website
Mockup – Webdesign

Webdesign

Tijdens het ontwikkelen van de website lag de focus vooral op een nieuwe en strakke look die past bij BioAmmo. Hier hebben wij gekozen voor een donkerdere opmaak, om zo de link te leggen met de natuur en de aarde. Om de gebruiker een inzicht te geven in de huls is er gekozen om interactieve animaties te implementeren. De animaties laten zien hoe de huls is opgebouwd. Zo straalt de website niet alleen transparantie, maar ook innovatie uit.

Webdevelopment

De website is opgeleverd met een WordPress CMS (Content Management Systeem). We kozen voor een website-opbouw met flexibele blokken, zodat de klant zelf eenvoudig pagina’s kan aanpassen of nieuwe pagina’s kan toevoegen. Dit geeft de klant veel vrijheid. Mocht er toch nog iets ontbreken? Dan verhelpen we dit natuurlijk graag.

Visual Meeting

Workshops

Na de oplevering organiseerden we een workshop om de klant wegwijs te maken in WordPress. De eerste stap hierin is het bepalen van het niveau van de klant. Waar moeten we beginnen? Vervolgens stemmen we de inhoud van de workshop af op het niveau van de klant. Zo zorgen we dat iedereen mee kan komen en voortaan zelfstandig met het CMS aan de slag kan. Na de workshop houden we de klant natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staan wij altijd klaar om te helpen.

“LiNC komt proactief met ideeën voor het verbeteren van onze online positionering, vindbaarheid en het behalen van conversie. Zij nemen de tijd en houden ons structureel op de hoogte van de resultaten.”

Femke de Bruijn Vrolijke kennisgever - Filmding