Bosch_800x500

Bosch

De Bosch Groep is een toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener met wereldwijd zo’n 375.000 medewerkers. De activiteiten zijn onderverdeeld in diverse bedrijfssectoren en divisies. Wij helpen Bosch sinds 2013 met het ontwikkelen van verschillende marketingmiddelen.
Bosch Creative (drukwerk)

Creative

Voor de introductie van een nieuwe productlijn ontwikkelden we drie conceptrichtingen en legden deze voor aan een internationaal gezelschap binnen de Bosch Groep. Na afstemming werkten we het gekozen concept tot in detail uit. Uiteindelijk vormde dit concept de basis voor de inhoud van alle benodigde marketingmiddelen. Denk hierbij onder andere aan brochures, bannersets en digital magazines.

bosch-x2n

Design

Voor de uitrol van de nieuwe huisstijl van Bosch zijn we gevraagd verschillende marketingmiddelen te ontwikkelen. Hierbij ging het zowel om het ‘rebranden’ van bestaande marketingmiddelen als het volledig opnieuw ontwikkelen hiervan.

creative-2

Creative

Ook zijn we geregeld gevraagd de ontwikkeling van video’s en advertenties beet te pakken. Indien nodig organiseerden we foto- en videoshoots. Dit doen we uiteraard met een flexibele schil van vaste creatieve partners. We werken samen met hetzelfde gemeenschappelijke doel. Een perfect eindresultaat.

“What we appreciate most is their creative talent and their positive “can do” attitude.”

Marijke Staes Marketing & Communication Manager - Bosch