Castelijn&Beerens_800x500

Castelijn & Beerens

Het familiebedrijf Castelijn & Beerens produceert en verkoopt al vanaf 1945 luxe leren producten zoals tassen en portemonnees. Castelijn en Beerens is gevestigd in Waalwijk. Er is door de jaren heen een structurele samenwerking ontstaan.

Bekijk deze website
Castelijn-&-Beerens-social

Social Media

Castelijn & Beerens vroeg ons om hulp bij de strategie en invulling van verschillende social media activiteiten. We hebben in overleg een passende maandelijkse samenwerking bepaald. Volgens een vaste werkwijze verzorgen wij de maandelijkse invulling van zowel Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit betreft zowel de invulling van de eigen social pagina’s als maandelijkse campagne flights.

Castelijn-&-Beerens-Mailing

Webdesign

Naast de volledige invulling en campagne aanpak op social media nemen wij ook de uitrol van de mailings voor onze rekening. Dit wordt slim afgestemd met de social media campagnes. Er worden op vaste basis mailings verstuurd naar selecties van de doelgroep. Ook voor de B2B markt ontwikkelden wij een aantal mailing templates waarmee Castelijn & Beerens zelfstandig aan de slag is gegaan.

Castelijn & Beerens Offline_middelen

Creative

Jaarlijks verzorgen wij de creatieve insteek en de ontwikkeling van het Castelijn & Beerens productmagazine. Dit magazine is een belangrijk overzicht voor de verschillende retailers. Wij nemen de regie tijdens het ontwikkelingsproces van het eerste concept tot de uiteindelijke oplevering.

Header_tablet

Creative

Een merk wordt sterker door langere tijd consistent te communiceren. Toch moet een sterk merk met de tijd meegaan. Het is belangrijk alle marketingmiddelen te ijken aan een merkdocument of styleguide zodat een consistent beeld ontstaat bij de doelgroep. LiNC ontwikkelde een merkdocument voor Castelijn & Beerens waarin het merk is vastgelegd voor de komende jaren. Wel zo prettig tijdens de ontwikkeling van advertenties en magazines.

“Een adviserende partner die zeer klantgericht te werk gaat.”

Martijn Beerens Algemeen directeur - Castelijn & Beerens