CVB

Centrum Voortplanting Brabant

Centrum voortplanting Brabant (CVB) is er voor iedereen met een kinderwens. Of het nu gaat om een hetero stel, een lesbisch koppel of om een alleengaande. Daarbij is het belangrijk dat iedereen een uniek en persoonlijk traject aangeboden krijgt. Het CVB is een onderdeel van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Hierdoor hebben zij de benodigde specialisten in huis. Dit is slechts één van vele aspecten die het CVB uniek maakt.

Bekijk deze website
Centrum Voortplanting Brabant – Visual Homepage

Webdesign

Het CVB wil graag kenbaar maken dat zij niet alleen heterostellen helpen met hun kinderwens, maar ook lesbische stellen en alleengaanden. Hierom hebben wij voor iedere doelgroep een eigen sectie gemaakt, speciaal afgestemd op de desbetreffende bezoeker. Zo voelt iedereen zich welkom. Het CVB verstrekt veel informatie, hierom is het belangrijk dat de website overzichtelijk is. Dit staat dan ook centraal in de opzet van de website. Zo wordt iedere doelgroep van de juiste informatie voorzien.

Mobile Mockups – Centrum Voortplanting Brabant

Webdevelopment

Om de klant zoveel mogelijk controle te bieden is de website opgeleverd met een WordPress Content Management Systeem (CMS). Daarnaast is de website met volledig flexibele blokken opgebouwd. Zo kan het CVB gemakkelijk bestaande content aanpassen of nieuwe content toevoegen.

LiNC projecten – CVB – SEO

Conversie-optimalisatie

De structuur van de nieuwe website is zo ingericht dat het aangaan van een gesprek centraal staat. Op deze manier kan het CVB haar klanten effectief informeren en helpen. Kortom, de website is gefocust op het informeren én het activeren van de bezoeker.

CVB meeting visual

Search Engine Optimization (SEO)

Vindbaarheid is voor het CVB erg belangrijk. Hierom verzorgen wij sinds de livegang van de website ook een Search Engine Optimization (SEO) traject voor hen. Op basis van inzichten en analyses wordt maandelijks de vindbaarheid van de website verbeterd. Zo krijgt het CVB meer bezoekers op de website, waardoor zij een grotere groep mensen kunnen bereiken met hun informatie.

“Een snelle vraag of uitgebreid project, het wordt geregeld. Voor ons zijn jullie de perfecte LiNC met “The world wide web”!”

Tim Scheele Business Development & Marketing manager - Alltape Supplies