Charterama_800x500

Charterama

Charterama is volledig gericht op het verzekeren van vracht op vrachtschepen en aanverwante zaken. Ze hebben vestigingen in Rotterdam, Hong Kong en Parijs, met een team van specialisten. Vertrouwen is een belangrijk element in deze business.

Bekijk deze website
Webdesign_Charterama

Webdesign

Een van de uitgangspunten voor de nieuwe website, naast een nieuw webdesign, was een optimale zichtbaarheid op mobiele apparaten. LiNC ontwikkelde wireframes en een sitemap voor de indeling van de nieuwe website. Vervolgens is een ontwerp gepresenteerd met veel elementen die refereren aan de maritieme branche waar Charterama in actief is. De website is volledig responsive gebouwd en tot in detail geoptimaliseerd voor alle devices (smartphone, tablet, desktop).

Webdevelopment

Webdevelopment

De website is opgeleverd met een WordPress Content Management Systeem (CMS). Een wereldwijde vindbaarheid was en is voor Charterama zeer belangrijk. Tijdens de oplevering was de website voorzien van de benodigde SEO tools voor een vliegende start.

544335

Search Engine Optimization (SEO)

Vanwege het internationale karakter van Charterama was en is een internationale vindbaarheid cruciaal. Als er in Amerika of Aziƫ gezocht wordt naar deze dienstverlening moet Charterama op de radar komen. Dit hebben we dan ook middels een Search Engine Optimization traject weten te realiseren. In de autonome zoekresultaten is Charterama erg goed vertegenwoordigd.

charterama-sea

Search Engine Advertising (SEA)

Naast de autonome zoekresultaten is het voor Charterma ook belangrijk om zich tussen de grote concurrenten te vestigen middels tekstadvertenties in de zoekmachine. Dit gecombineerd met doorlopende remarketing en de eerder genoemde Search Engine Optimization (SEO) zorgt voor een online succesverhaal.

170097_Charterama_Folder_A5_Wikkelvouw-6zijdig_PMS.indd

Creative

In navolging van de website heeft LiNC nog een nieuwe brochure, e-mailing en de beursstand van Charterama mogen ontwikkelen, geheel passend bij de stijl van de nieuwe website. Charterama heeft in ons een complete marketingpartner gevonden.

“Een adviserende partner die zeer klantgericht te werk gaat.”

Martijn Beerens Algemeen directeur - Castelijn & Beerens