Con_Questa-Coverphoto-800×500

Con Questa

Con Questa blinkt uit in deuren openen die voor anderen gesloten blijven. Zij zorgen voor een high-class sausje, door exclusieve evenementen en arrangementen te verzorgen voor verschillende gelegenheden. Door verschillende internationale netwerken heeft Con Questa altijd een speciale, exclusieve en passend antwoord op de vraag van klant. Ze bedienen hiermee het speelveld binnen het hogere segment.

Bekijk deze website
Website klantcase Con Questa

Webdesign

Om ervoor te zorgen dat de doelgroep van Con Questa zich direct herkend in het design van de website, hebben we een uitgebreid sitestructuur onderzoek gedaan. Hierdoor hebben we precies kunnen bepalen welke stijl bij deze doelgroep zou passen. Door verschillende wireframes te maken, hebben we op een logische manier de dienst van Con Questa omgezet naar hapklare communicatie. De sitestructuur draagt dus optimaal bij aan de beleving, maar bovenal de uitleg van dienst. Om tot deze ideale structuur te komen, hebben we de user-experience uitgebreid onder de loep genomen.

Deze heeft ervoor gezorgd dat er een optimale flow in de website aanwezig is. Hierdoor is de website uitgebalanceerd op design, informatie en sales. De bezoeker wordt dus echt in het proces meegenomen.

Webdevelopment

De website is opgebouwd aan de hand van modulaire blokken. Hierdoor is de site gebruiksvriendelijk en uniek. De modulaire blokken zijn namelijk helemaal native opgebouwd. De klant kan hierdoor simpel en gemakkelijk, aan de hand van een drag-en drop, verschillende blokken toevoegen of verschuiven. De dienst van Con Questa, ontzorgen, is op een slimme manier teruggebracht op basis van structuur en techniek. De website is voorzien van dynamische elementen. Deze elementen zorgen ervoor dat we een website hebben ontwikkeld die helemaal afgestemd is op de bezoeker. Zo weten we ook precies op welk moment we iets kunnen communiceren en op welk moment Con Questa contact moet opnemen met de bezoeker. Een knap staaltje techniek.

Con Questa Zoekwoordenonderzoek 800×500

Zoekwoordenonderzoek

Vindbaarheid is ontzettend belangrijk voor Con Questa. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die ervoor zorgt dat de vindbaarheid continu real-time wordt geoptimaliseerd. De kracht van de tool is dat de vindbaarheid van de website steeds wordt getoetst. Aan de hand van tips en tricks wordt de vindbaarheid verbetert. Naast het bouwen van deze tool, hebben we ook per pagina onderzocht op welke zoekwoorden er wordt gezocht. Om deze reden hebben we verschillende pagina’s voorzien van passende keywords.

“Bij LiNC is er altijd ruimte om te leren. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe dingen en verbreden graag de kennis van onze klanten.”

Eline van den Dool Projectmanager bij LiNC