dementiespecialist

Dementiespecialist

De Dementiespecialist ontzorgt, helpt en adviseert. Ze bieden mensgerichte mentale en praktische ondersteuning aan huis voor mensen met dementie. Met zo’n propositie verdiende De Dementiespecialist een website die hun boodschap kracht zou bijzetten en op een juiste manier zou overdragen aan hun bezoekers.

Bekijk de website
LiNC projecten – Dementie Specialist – Visual 1

Rode draad

De Dementiespecialist is ontstaan vanuit de gedachte dat thuiszorg beter kan en moet worden. Vooral bij mensen met dementie is aandacht voor de persoon achter de diagnose erg belangrijk. Niet alleen de benodigde zorg leveren, maar juist ook de tijd nemen voor een praatje, een wandeling of het samen boodschappen doen. Die extra toegevoegde waarde is erg belangrijk en moet ook uitgestraald worden door middel van de website.

Mobile Mockups – Dementie Specialist

Aan het werk

We zijn dit project gestart met een kick-off meeting, waar wij de basis hebben gelegd voor een goede samenwerking. Het fijne aan een kick-off als deze is dat de verwachtingen van alle betrokken partijen bekend zijn en alle neuzen in de zelfde richting wijzen. We zijn vanaf moment één druk bezig geweest met het opzetten en ontwikkelen van de website.

Pareltje van een pagina

Na die meeting worden de meters gemaakt. De opstart van dit project is in samenwerking met Scheepens Reclame doorlopen. Onze expertises hebben elkaar in dit proces versterkt en samen zijn we tot een tof eindproduct gekomen, wat goed aansluit bij de wensen van de klant.

Wordpress

Een puntje waar we stiekem wel erg trots op zijn is dat de site binnen drie maanden online stond. We hebben er hard aan gewerkt het zover te krijgen, maar daar houdt het werk niet op. Na oplevering van de website hebben we de klant een WordPress CMS workshop gegeven. Zij hebben de website daarna zelf gevuld en nu voegen zij zelf landingspagina’s en blogposts toe om de website up to date te houden.

“Een adviserende partner die zeer klantgericht te werk gaat.”

Martijn Beerens Algemeen directeur - Castelijn & Beerens