Schermafbeelding 2019-02-19 om 14.20.45

Filmding

Filmding maakt uitgesproken video’s en animaties. Ze doen dit sinds 2010, voor nationale en internationale organisaties. Ze hebben vestigingen in Den Bosch, Rotterdam en Utrecht. Nadat wij de website voor hen hebben mogen ontwikkelen, zijn we een samenwerking gestart voor de SEO en SEA werkzaamheden.

Bekijk deze website
Filmding Webdesign

Webdesign

Om het onderscheidende verhaal van Filmding te etaleren was een unieke nieuwe website nodig waarbij vooral de gemaakte video’s centraal staan. We hebben gekozen voor een minimalistisch en schaalbaar webdesign waardoor de video’s op alle devices (smartphone, tablet, desktop) op een eenvoudige manier bekeken kunnen worden.

4326622

Webdevelopment

Tijdens het webdevelopment is vindbaarheid een belangrijk thema geweest. Daarom hebben we tijdens het ontwikkelen van deze website rekening gehouden met alle aspecten die de vindbaarheid bevorderen. Daarnaast moest het minimalistische webdesign zijn karakteristieke verhoudingen behouden op alle devices. Dus zowel op smartphone, tablet en desktop. De website is opgeleverd met een WordPress Content Management Systeem (CMS). Het systeem is zo opgericht dat bijna alle velden modulair uit te bouwen zijn. Dit geeft de klant veel vrijheid bij het zelfstandig opzetten van nieuwe pagina’s. Wel zo prettig.

5446266

Search Engine Advertising (SEA)

Na de realisatie van de website zijn we gestart met een Search Engine Advertising (SEA) campagne. Filmding wilde namelijk snel en effectief verzekerd zijn van relevante bezoekers op de website. Het streven is een geoptimaliseerde campagne waardoor het maximale resultaat wordt bereikt met het gestelde budget. Naast de tekstadvertenties hebben we ook een remarketingcampagne live staan, waardoor de bezoekers van de website van Filmding nogmaals worden getriggerd.

Filmding SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Vindbaarheid in de autonome zoekresultaten is ook van groot belang. Vooral op lange termijn is hier veel winst te behalen. Daarom zijn we gelijktijdig gestart met Search Engine Optimization (SEO) werkzaamheden. Eerst bepalen we samen de doelen, waarna we de weg uitstippelen naar dat resultaat. Zo brengen we maandelijks verslag uit van de verrichte werkzaamheden en alle vorderingen. We willen natuurlijk wel de behaalde resultaten uit de doeken doen.

“LiNC komt proactief met ideeën voor het verbeteren van onze online positionering, vindbaarheid en het behalen van conversie. Zij nemen de tijd en houden ons structureel op de hoogte van de resultaten.”

Femke de Bruijn Vrolijke kennisgever - Filmding