Holland-Packaging_Sfeerbeeld

Holland Packaging

Holland Packaging is hét adres op verpakkingsgebied. Naast een groot assortiment standaard verpakkingen, verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines, kun je bij Holland Packaging ook terecht voor specialistisch maatwerk, zoals bedrukte dozen en tape. Ze zijn gevestigd aan de Veemarktkade in Den Bosch.

Bekijk deze website
Webdesign-Holland packaging

Webdesign

Holland Packaging had behoefte aan een nieuwe en vooral effectieve website. Om de benodigde functionaliteiten en de beste structuur in kaart te brengen is er een wireframe opgemaakt. Op basis daarvan is het webdesign ontworpen, passend bij de nieuw ontwikkelde huisstijl. Ook is er een chatfunctie geïntegreerd.

 

 

Webdevelopment-Holland packaging

Webdevelopment

Tijdens het webdevelopment is vooral rekening gehouden met een toekomstbestendige structuur. In het WordPress Content Management Systeem (CMS) zijn bijna alle velden modulair uit te bouwen en te beheren. Dit geeft de klant veel vrijheid om zaken zelf aan te passen. Dit werd de basis voor een effectieve website die voor alle devices is geoptimaliseerd (desktop, tablet, smartphone).

Workshop_Online vindbaarheid_800x500

Search Engine Optimization (SEO)

Ook vindbaarheid is voor Holland packaging erg belangrijk. Vandaar dat we zowel een Search Engine Advertising (SEA) als een Search Engine Optimization (SEO) traject voor Holland Packaging mogen verzorgen. Op basis van een flink aantal gekozen zoektermen wordt maandelijks de vindbaarheid van de website verbeterd.

SEA-Holland packaging

Search Engine Advertising (SEA)

Vindbaarheid in de autonome zoekresultaten alleen is niet altijd genoeg. De business van Holland Packaging leent zich uitstekend voor een online aanloop. Door ook in te zetten op Search Engine Advertising ben je verzekerd van extra relevantie bezoekers en dus leads. Klinkt dat goed?

“Een snelle vraag of uitgebreid project, het wordt geregeld. Voor ons zijn jullie de perfecte LiNC met “The world wide web”!”

Tim Scheele Business Development & Marketing manager - Alltape Supplies