KJLA_project

Koopjeleaseaf

Waarom moet het afkopen van je autoleasecontract zo duur zijn? Dat is ook de vraag die Stephen den Herder zichzelf afvroeg. Daarmee ontstond ook direct koopjeleaseaf.nl. Een partij die zichzelf inzet voor een goedkope afkoop van je lopende autoleasecontracten. Door deze dienst uit te bouwen, weten zij inmiddels precies de juiste bedrijven aan te haken. Hierdoor kunnen zij in de meeste gevallen een gunstige prijs bieden voor het afkopen van verschillende autoleasecontracten.

Bekijk de website

Webdevelopment

Webdevelopment en met name de techniek achter de website is een belangrijke pijler binnen de website. Denk daarbij aan het realiseren van een quickscan op basis van het kenteken. Hierdoor weet de bezoeker binnen een mum van tijd wat zijn afkoopbedrag is. Naast de quickscan, die direct gekoppeld is met verschillende RDW-gegevens, zijn er meerdere onderdelen die we hebben aangepakt tijdens het webdevelopment proces. Ook het volledige uitgebreide invulformulier waarin de aanvraag volledig afgewikkeld kan worden is een belangrijk onderdeel. Door dit uitgebreide formulier krijgt Koopjeleaseaf.nl een zo uitgebreid mogelijke aanvraag.

LiNC—DesktopMockup—KoopJeLeaseAf

Webdesign

Uiteraard is de quickscan een van de belangrijkste pijlers binnen de website. Het design hebben we daarom zo opgebouwd dat deze direct de aandacht trekt. In deze quickscan dagen we de bezoeker uit om direct een waardebepaling te laten maken van hun leasecontract. Om vanuit daar de bezoeker verderop in het proces het gehele aanvraagformulier in te laten vullen. Deze slimme flow hebben we in kaart gebracht door al vroeg in het designproces de klant mee te nemen aan de hand van verschillende wireframes. Door gebruik te maken van modulaire blokken, is het naast dat het een strak design heeft, ook erg gebruiksvriendelijk voor de klant. Hierdoor kan de klant makkelijk zelf pagina’s toevoegen in een CMS die gekoppeld is met WordPress.

LiNC—Mobile-Mockup—KoopJeLeaseAf

Search Engine Advertising Campagne

De vraag vanuit de klant om snel vindbaar te zijn in de zoekmachines hebben we beantwoord met een Search Engine Advertising (SEA) campagne. Hierdoor weten we een relevante doelgroep continu op het juiste moment te prikkelen om door te klikken naar de website. Potentiële nieuwe klanten zoeken in verschillende zoekmachines naar hoe zij hun contract kunnen laten afkopen. Door juist op dat moment aanwezig te zijn, hebben we de bezoeken en daardoor ook het aantal nieuwe klanten dat koopjeleaseaf.nl bezoekt gestimuleerd.

‘Bij LiNC wordt je de mogelijkheid geboden om jezelf te ontwikkelen in verschillende perspectieven. We houden van eigen initiatief!’

Miloe Deenen Projectmanager LiNC