Introductie

Lan handling

Lan Handling is specialist op het gebied van gesteriliseerde product handling en end-of-line automatiseringsoplossingen. Het bedrijf – dat werkt vanuit locaties in Tilburg en Halfweg - vroeg LiNC een nieuwe website te ontwikkelen met een internationale uitstraling. Daarnaast mochten we de bestaande merkidentiteit een creatieve impuls geven. Inmiddels werken we structureel aan de online marketing van Lan Handling.

Bekijk deze website
Lan-Handling_Webdesign

Webdesign

Na het uitwerken en bespreken van de wireframes, startten we met het ontwerp van het webdesign. Gebruiksvriendelijkheid, conversie en een herkenbare visuele stijl waren hierbij belangrijke uitgangspunten. Naast het professionaliseren van de uitstraling door middel van passende beeldtaal, hebben we ook de aanwezige informatie beter gestructureerd.

Webdevelopment

Omdat het bedrijf internationaal zaken doet, is de vindbaarheid van de website in het buitenland ook erg belangrijk. We hebben de website dan ook opgeleverd met een WordPress Content Management System (CMS). We kozen voor een website-opbouw met flexibele blokken, waardoor de klant eenvoudig pagina’s kan aanpassen of zelfs de paginastructuur wijzigen.

Creative-2

Creative

Lan Handling wilde de visuele stijl van de nieuwe website voor langere tijd gebruiken en doorvoeren in alle andere on- en offline middelen. Om in de toekomst consequent en consistent te communiceren, ontwikkelde LiNC een Style Guide waarin we de visuele identiteit hebben vastgelegd. Denk hierbij aan; beeldtaal, typografie, vormentaal, advertentiestramien en banners.

SEO

SEO

Vindbaarheid is een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van een website. We doen onderzoek naar populaire en relevante zoekwoorden in diverse talen. Vervolgens analyseren we welke termen goed scoren. Door meerdere landingspagina’s in te zetten, konden we de vindbaarheid van de website nog een extra impuls geven. Door middel van onze grondige, maandelijkse SEO-aanpak bouwen we structureel aan de vindbaarheid van Lan handling.

Workshops

Workshops

Na de oplevering organiseerden we een workshop om de klant snel wegwijs te maken in het CMS. Hierbij hielden we uiteraard rekening met de verschillende kennisniveaus van de gebruikers. Na de workshop blijven we de klant op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vindbaarheid en online marketing.

“Online aanwezig is één. Online scoren is twee. LiNC houdt focus op onze doelen en maakt het effect inzichtelijk.”

Milou Jansen Marketing & Communication Manager - Lan Handling