Swietelsky_800x500

Swietelsky Benelux

Swietelsky Benelux is een specialist op het gebied van spoorvernieuwing binnen Nederland, België en Luxemburg. Het bedrijf is gevestigd in Oisterwijk en onderdeel van het Swietelsky moederbedrijf.
Swietelsky-Social_800x500

Social media

Voor het kennisevent ‘Swietelsky University’ hebben wij een uitgebreide online marketing campagne uitgerold. De campagne bestond onder andere uit een aantal LinkedIn campagne flights, Search Engine Advertising (SEA) en remarketing. Binnen LinkedIn hebben we verschillende targeting mechanismen ingezet om de juiste doelgroep te vinden.

Swietelsky Webdesign

Webdevelopment

Voor dit specifieke kennisevent hebben we tevens een one-page website ontwikkeld. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze website uit één pagina. Zo kon de doelgroep via de verschillende campagne flights doorklikken naar een relevante pagina voor informatie over dit event. Hierbij was van belang dat bezoekers werden geïnformeerd aangaande het evenement, maar zich vooral makkelijk konden inschrijven.

Swietelsky-SEA_V2_800x500

Search Engine Advertising (SEA)

Daarnaast hebben we voor Swietelsky Benelux een uitgebreide Search Engine Advertising campagne opgezet. Remarketing was een belangrijk onderdeel om deze inspanningen aan te vullen. Het opnieuw bereiken van eerdere bezoekers kan namelijk erg effectief zijn.

consistente-aanpak

Design

Voor al deze campagnes zijn natuurlijk designs nodig. Denk bijvoorbeeld aan de visuals voor alle campagne flights op social media en de verschillende bannersets voor het genoemde remarketing traject. Veel van onze diensten grijpen dus in elkaar tijdens een online campagne.

“Een snelle vraag of uitgebreid project, het wordt geregeld. Voor ons zijn jullie de perfecte LiNC met “The world wide web”!”

Tim Scheele Business Development & Marketing manager - Alltape Supplies