T2000-website-header1-v2-small

Tractus3D

Tractus3D is een jong en ambitieus bedrijf dat wereldwijd 3D printers verkoopt aan verschillende branches, waaronder; retail, educatie, architectuur en de automotive branche. Het bedrijf ontwikkelt de modulair opgebouwde 3D printers in eigen beheer en staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Bekijk deze website
Tractus-webdesign

Webdesign

Vindbaarheid, leadgeneratie en conversie waren belangrijke uitgangspunten voor de Tractus3D website. In de verkennende fase werden dan ook meerdere ontwerp opties besproken. Verder was het belangrijk dat de website de merkidentiteit goed over het voetlicht zou brengen. Dit resulteerde onder meer in het gebruik van een hexagoon als visueel element, een vorm die ook terugkomt in de 3D printers van Tractus3D.

Tractus-Webdevelopment-1600×1000

Webdevelopment

We kozen ervoor om de website in te delen in verschillende flexibele blokken, waardoor de klant later zelf eenvoudig aanpassingen kan doen. Daarbij maakt de website gebruik van een Knowledge Base omgeving. Deze omgeving kenmerkt zich naast overzichtelijkheid en flexibiliteit, ook door slim ontwerp en leesbaarheid.

Tractus 3D – SEO

Vindbaarheid

De website vormt voor Tractus3D de belangrijkste leadgenerator. Omdat de website online al goed vindbaar was, maakten we eerst een verdiepingsslag om de hoge ranking niet te verliezen. Aan de hand van een uitgebreide zoekwoorden analyse én het structureel toepassen van Search Engine Optimalisatie technieken wisten we de online vindbaarheid nóg verder te verbeteren.

“What we appreciate most is their creative talent and their positive “can do” attitude.”

Marijke Staes Marketing & Communication Manager - Bosch