Website laten maken Tilburg

Jouw online partner in Tilburg

Op maat gemaakte Wordpress websites

Wil je een website laten maken in Tilburg? LiNC helpt je graag bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe WordPress website. Tegenwoordig is je website belangrijker dan ooit; een onmisbaar marketingkanaal die van jouw bezoekers klanten maakt. Een website laten maken in Tilburg doe je bij LiNC!

  • Volledig op maat gemaakt.
  • Snel en gebruiksvriendelijk.
  • Goed vindbaar in Google.
  • Perfecte weergave voor mobiel, tablet en desktop.
  • Gemakkelijk in beheer met WordPress.

2. Webdesign 04

1. Maatwerk webdesign

Wij werken niet met templates, al onze websites zijn op maat gemaakt. Onze developer codeert de website volledig “from scratch”. Vervolgens koppelen we deze aan WordPress. Oftewel, een maatwerk website met het alle gemakken van WordPress.

mock-up-marquardt

2. Gebruiksvriendelijke website

Een sterke navigatie en overzichtelijke pagina’s zorgen voor meer gebruiksgemak. Wij weten precies waar we op moeten letten om een website te maken die gebruiksvriendelijk is. Onze designkeuzes en adviezen tijdens het ontwerpen van de website zijn altijd op basis van theorie en ervaring.

Flexibele blokken 800×500 – 1

3. Website beheer

Je nieuwe website zelf beheren? Geen enkel probleem. Pas zelf eenvoudig teksten en foto’s aan, of voeg hele nieuwe pagina’s toe. Wij bouwen de website en koppelen deze vervolgens aan het WordPress CMS. Hierdoor is het beheren van jouw nieuwe website geen enkel probleem.

LiNC_Logo_RGB-01

Waarom een website laten maken door LiNC?

Nazorg & service

Wij investeren in lange termijn relaties met onze klanten. Óók na livegang staat ons team van vrolijke specialisten altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. We zijn altijd opzoek naar manieren om het net iets slimmer aan te pakken. Zo denken wij als online partner met je mee en komen we met oplossingen.

Webdesign Animatie

Het ontwikkelen van een website

Overzichtelijk in 4 stappen

  1. Wireframe
  2. Webdesign
  3. Website bouwen
  4. WordPress workshop

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij een website laten maken in Tilburg of heb je nog andere vragen? Neem gerust even contact met ons op. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bedrijf of project en denken graag mee over de beste oplossing.

LAN-Webdevelopment

Wordpress CMS

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte Content Management System (CMS). En dat niet zonder reden. WordPress is namelijk erg gebruiksvriendelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom bouwt LiNC alle websites gekoppeld met WordPress.

WordPress onderhoud

Na het laten maken van een website is het natuurlijk nog niet afgelopen. Om je WordPress website veilig te houden is het erg belangrijk om deze up to date te houden. Wanneer je bij ons de hosting afneemt, voeren wij ook het maandelijks onderhoud voor je uit. Zo weet je zeker dat jouw website altijd goed onderhouden is.

SEA-Visuals_Tekengebied 1 kopie

LiNC Online design & marketing in Tilburg

Het maakt niet uit of je bij ons komt voor een maatwerk website of geholpen wil worden bij je online marketing. Wij zijn altijd eerlijk en transparant; zo onderscheiden we ons van andere webbureau’s in Tilburg.

Online marketing

Naast het bouwen van websites bieden wij het totaalpakket. Denk hierbij aan online marketingdiensten als advertentiecampagnes, zoekmachine optimalisatie en social media. Zoek je een betrouwbare online partner? Aarzel dan niet om even contact met op te nemen.

“Online aanwezig is één. Online scoren is twee. LiNC houdt focus op onze doelen en maakt het effect inzichtelijk.”

Milou Jansen Marketing & Communication Manager - Lan Handling