Website maken Tilburg

Ben jij op zoek naar een partner in Tilburg die goede websites kan maken? Wij zijn LiNC en wij bouwen al 10 jaar succesvolle websites voor verschillende typen klanten. Wij helpen je graag met de wensen die jij hebt. Wij weten wat voor jouw bedrijf werkt en wat niet. Die kennis delen we graag met je.

Wij zijn LiNC online design & marketing. We zijn altijd eerlijk en transparant, buitengewoon bereikbaar en nieuwsgierig. Wij stoppen nooit met leren. We verkopen niets, maar adviseren je. En dan is de keuze aan jou.

Wireframe – Website maken Tilburg – LiNC

Wireframe

We vliegen de ontwikkeling van een nieuwe website in 3 overzichtelijke stappen aan. In de eerste fase leggen we de basis voor jouw website. Het wireframe is namelijk een werktekening van de beoogde website waarin elke pagina zal worden uitgetekend en beschreven. Tijdens deze fase zullen we alle informatie die jij aan ons verstrekt opnemen als een spons en je daarna uitgebreid adviseren.

Webdesign – Website maken Tilburg – LiNC

Webdesign

Voor het ontwerpen van het webdesign zal het gemaakte wireframe als basis dienen. Eerst zullen er een aantal versies van een homepagina worden ontworpen en gepresenteerd. Hieruit kun je kiezen en er is natuurlijk ruimte voor het geven van feedback. Wanneer de homepage naar wens is, zullen de andere pagina’s ontworpen worden. De designs zullen desktop- of mobiele weergave als uitgangspunt hebben. Pas als alle webdesigns helemaal naar wens zijn, gaan we door naar de volgende fase.

Web development – Website maken Tilburg – LiNC

Web development

In deze fase zal de website technisch gebouwd worden. Aan de hand van het wireframe en het webdesign zal de website technisch worden gerealiseerd door onze developers. Er zal een testomgeving online komen waarin je de ontwikkelingen live kunt volgen. In deze testomgeving zal de website daarna gevuld worden middels het WordPress Content Management Systeem (CMS). We zullen je ook uitnodigen voor een workshop. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over het gebruik van jouw eigen WordPress CMS.

“Een adviserende partner die zeer klantgericht te werk gaat.”

Martijn Beerens Algemeen directeur - Castelijn & Beerens