WordPress Webdesign

Een maatwerk website in WordPress?

Al vanaf 4995,-

Zocht je naar naar WordPress webdesign? Wij leveren geen templates, maar bouwen de website volledig "from scratch". Vervolgens koppelen we deze met WordPress. Zo is het beheren van jouw nieuwe website kinderspel.

  • Professioneel webdesign
  • Volledig op maat gemaakt
  • Zelf beheren WordPress CMS
  • Responsive voor smartphone, tablet en desktop.

Centrum Voortplanting Brabant – Visual Homepage

Webdesign op maat

Tegenwoordig is een website een ware online marketing tool. Je wilt natuurlijk geen website van 10 in een dozijn… Daarom bieden wij altijd WordPress webdesign op maat. Tijdens het ontwerptraject vertalen wij jouw wensen naar een passend ontwerp.

Waarom een maatwerk WordPress website?

Wanneer je een WordPress website laat maken heb je de keuze tussen maatwerk of template. Uiteraard kost het bouwen van een maatwerk website meer dan wanneer een template wordt gebruikt, maar je krijgt hier ook veel meer voor terug.

 

SEO-Meten

Template v.s. maatwerk

Bij een template loop je vaak tegen beperkingen aan. Zo kan het design van een template niet zomaar aangepast worden en is er vaak veel onnodige code aanwezig welke de website vertraagt.

Voordelen maatwerk

  • Schone code en daarom veiliger en minder foutgevoelig bij updates
  • Sneller en daarmee beter vindbaar in Google.
  • Een unieke uitstraling zonder designbeperkingen, volledig afgestemd op de klant
  • Gebruiksvriendelijker in beheer, ook de achterkant van de website wordt op maat gemaakt.

Nadelen maatwerk

  • Er is meer tijd nodig voor het bouwen / aanpassen van een website op maat.
  • Het ontwikkelingstraject duurt vaak langer.
Flexibele blokken 800×500 – 1

Beheren met WordPress

Nadat het design van de website helemaal is goedgekeurd start de developer met het bouwen van de website. Wanneer de website helemaal af is wordt deze gekoppeld aan WordPress. Wij zorgen dat jij eenvoudig zelf pagina’s toe kunt voegen en teksten en/of foto’s kunt vervangen.

6. Workshops

Een website die voor jou werkt

Ieder bedrijf heeft zijn eigen doelstellingen als het gaat om de online aanwezigheid. Zo is de een op zoek bent naar meer sales en wil de andere juist een kennisportaal bieden. Vaak voorkomende doelstellingen voor een nieuwe website zijn:

1. Conversies genereren

Veel klanten willen graag een conversie-gerichte website. Dit wil zeggen; een website die helpt bij het verkrijgen van meer leads en verkopen. Wie wil dit niet? Meer contractaanvragen die handel opleveren is  voor veel commerciële bedrijven daarom het hoofddoel van de website.

2. Informatie delen

Uiteraard kan een website ook gericht zijn op het delen van informatie. Denk hierbij aan een kennisbank, uitgebreide blog of een klantportaal. We zien dat websites voor overheidsinstanties en bedrijven in de gezondheidssector hier vaker behoefte aan hebben.

3. Het merk versterken

Hoe onderscheid je je van de concurrent? Met branding. Hierom is de online identiteit en merkbeleving  belangrijker dan ooit. We zien vaak dat luxe merken inzetten op een website gericht op branding.

Uiteraard hoeft de website niet “enkel” gefocust te zijn op conversies of traffic, maar deze doelstellingen leggen wel de basis.

 

mock-up-marquardt

Goed zichtbaar op alle schermen

Voor je nieuwe website wil je natuurlijk dat deze er altijd top uitziet. Het maakt niet uit of de gebruiker nou kijkt op zijn laptop, tablet of smartphone; onze websites hebben op elk schermformaat een perfecte weergave. Zo passen we het design en de functionaliteiten in WordPress aan zodat deze passen bij bijvoorbeeld de mobiele weergave.

Koop je lease af webdesign

Ook zo'n toffe website?

Wil jij ook zo’n toffe website laten maken bij ons webbureau in Tilburg, of wil je meer weten over onze over ons?Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij informeren je en adviseren je naar alle eerlijkheid over onze diensten.

“Online aanwezig is één. Online scoren is twee. LiNC houdt focus op onze doelen en maakt het effect inzichtelijk.”

Milou Jansen Marketing & Communication Manager - Lan Handling